Uw expert voor wimperextensions en Lash Volume Lifting in Drachten

Over Lashed it

Hi Lashlovers,

Ik ben Trish. In 2012 deed ik mijn eerste ervaringen op met het fenomeen wimperextensions. Sindsdien heb ik mij als doel gesteld om zo veel mogelijk dames kennis te laten maken met de prachtige resultaten die met wimperextensions kunnen worden bereikt.

Wat begon als mijn hobby is inmiddels uitgegroeid tot een eigen bedrijf: Lashed it, waarbinnen ik als eigenaresse nu een full time baan als gecertificeerd lash artist vervul.

Mijn prioriteit is om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Lashed it gaat om die reden ieder jaar naar opfris trainingen en deelnames aan nationale en internationale wedstrijden. In 2018 heb ik namens Lashed it ons eerste internationale lash battle deel mogen nemen en beloond met een prachtige eindresultaat door in de internationale top 25 te staan als 1 van de beste lash artist in categorie Russian volume 2D-3D en Classic One by one.

Behandelingen

U kunt in mijn salon terecht voor het professioneel aanbrengen, onderhouden en zo nodig verwijderen van wimperextensions. Ik ben gespecialiseerd en op Master niveau in de technieken “One by One”, “Russian Volume” en “Lash Volume Lifting”.

Ik zie de behandeling daarbij niet slechts als de levering van een product (uw wimperextensions), maar ik probeer daarbij ook bij te dragen aan uw moment van rust en ontspanning.

Kwaliteit en Service

Ik streef elke dag, voor elke behandeling en voor elke klant naar perfectie in kwaliteit en service. U mag en kunt er vanzelfsprekend op vertrouwen dat ik uw wimperextensions met de hoogst mogelijke zorg en met gebruik van hoogwaardige producten aanbreng. Bij uw eerste bezoek geef ik u uitgebreide informatie over de behandeling, wat u kunt verwachten, het onderhoud van uw extensions en mijn nazorg. Mijn service stopt dus niet na de behandeling. U blijft welkom voor mijn professionele advies en ik deel mijn kennis doorlopend met al mijn klanten.