COVID-19 informatie

Rond en binnen onze salon houden wij ons aan de maatregelen en adviezen van de overheid, het RIVM en de GGD. Uw en onze veiligheid en de veiligheid van de mensen waarmee u na het bezoek aan onze salon in contact komt, staat daarbij altijd voorop. Wij beseffen heel goed dat het soms tot ongemak leidt, maar aan veiligheid doen we in dit geval, net als bij onze behandelingen en producten, geen concessies. Samen zorgen we voor veiligheid en samen krijgen we ooit het virus eronder. Ik verheug me enorm op de tijd waarin we weer op een normale en warme manier met elkaar kunnen en mogen omgaan. Tot die tijd is mijn wens: “stay safe and stay healthy.


Update 23 februari 2021
Goed nieuws! vanaf 3 maart a.s. mogen sommige contactberoepen, waaronder beautysalons, weer starten. Er gelden wel strenge regels voor een afspraak:

  1. Maak vooraf een reservering
  2. Blijf thuis bij klachten
  3. Houdt een mondkapje op
  4. Houdt 1.5 meter afstand waar dat kan

Vanzelfsprekend gelden daarnaast de basisregels, zoals vaak de handen wassen.


Update 3 februari 2021
Het kabinet heeft de lockdown tot nader order verlengd. Het is dus nog niet bekend wanneer de maatregelen worden versoepeld en de salon weer open mag. De salon blijft dus gesloten. En helaas betekent dit ook dat er nog steeds geen on line afspraken kunnen worden geboekt.


Update 12 januari 2021
Het kabinet heeft de lockdown verlengd tot ten minste 9 februari 2021. De salon blijft dus helaas verplicht gesloten. Er kunnen tot nader order geen on line reserveringen worden ingevoerd.


Update: 14 december 2020
Vanavond heeft het kabinet besloten tot verscherping van de geldende maatregelen. Voor ons betekent dat dat de salon vanaf morgen 15 december tot en met tenminste dinsdag 19 januari gesloten moet zijn. Alle reserveringen tot en met dinsdag 19 januari worden geannuleerd. Op dinsdag 12 januari 2021 horen we hoe het ervoor staat en wat dat voor gevolgen heeft voor de periode na 19 januari. Tegen die tijd kan misschien worden gedacht aan het reserveren en inplannen van nieuwe afspraken.


Update: 10 november 2020
Rond en in de salon gelden de volgende (aangescherpte) maatregelen.

  1. Behandelingen vinden uitsluitend plaats na reservering via de gebruikelijke kanalen.
  2. Bij Corona gerelateerde klachten blijft u thuis en brengt u geen bezoek aan de salon. Wij stellen het erg op prijs als u bij opkomende klachten zo snel als mogelijk uw afspraak annuleert. De gereserveerde tijd kan dan mogelijk aan een ander worden toegekend.
  3. Bij binnenkomst en in de salon draagt u een mondkapje. U dient uw eigen mondkapje mee te nemen en te dragen. Indien nodig verstrekken wij een mondkapje tegen  betaling van €0,25.
  4. Indien mogelijk hanteren we anderhalve meter (1,5 meter) afstand.
  5. Helaas mogen wij geen dekentjes meer verstrekken. U mag wel een eigen deken meenemen en gebruiken.

U vindt meer informatie over de basisregels die de overheid voor iedereen heeft opgesteld en ingevoerd op Rijksoverheid.nl. Let op: de pagina opent in een nieuw tabblad of een nieuwe tab.