Academy | Nieuwsflits 1

Lashed it Academy officieel geopend!

Foto van lash materialen

DRACHTEN – 9 november 2018.

Al geruime tijd speelde binnen ons bedrijf het idee om naast het uitvoeren van behandelingen ook dames op te leiden in het vak van lash artist.  Een hele uitdaging! Kan het? Past het? Is er voldoende animo? Lopen we niet te hard van stapel?

Voorzichtig zijn we begonnen met dit initiatief. Achter de schermen hebben we inmiddels enkele tevreden cursisten afgeleverd. En ja! Het kan, het past en we zijn er van overtuigd dat er genoeg dames zijn die dit mooie vak onder onze professionele begeleiding willen leren of zich  willen verbeteren of specialiseren.

Lashed it kondigt daarom met trots de officiële opening van de Lashed it Academy aan.

We starten met een mooi basispakket van 4 trainingen One by One en Russian Volume 2-6D.  Zowel gericht op de beginnende, onervaren cursisten als op de wat meer gevorderden. Wij onderscheiden ons daarbij van de meeste aangeboden opleidingen door een zeer persoonlijke aanpak: 1 op 1 in het tempo van en toegesneden op de wensen en mogelijkheden van de cursisten. In onze eigen salon met gebruik van alle faciliteiten en materialen. Maatwerk dus!

Alle informatie over de aangeboden cursussen vind je op deze website. En inschrijven gaat vanzelfsprekend ook heel makkelijk via het on line inschrijvingsformulier.